Hundested rugby klub

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

seniorkamp 27/4 2013 Exiles-Hundested

Kamp

Resultat: 18-15


Første kamp i 2013, hvor vinterformen skulle pudses af. Desværre var denne kamp også måske en af sæsonens vigtigste, og da Hundested generelt plejer, at være noget sløve i betrækket ved disse første forårskampe, så kunne man forvente, at det blev ”op ad bakke” for holdet.

Men sådan skulle det ikke gå. Hundestedspillerne holdt højt tempo hele kampen igennem. Derved blev det en meget jævnbyrdig kamp. Men hold da op, for en uhomogen kamp. Holdene møder hinanden med to vidt forskellige spillesystemer. Exiles spillede hele kampen med en form for 15 mands (seven-spillestil). Mens Hundested spillede med sit ”berygtede” løse klynge-fase-power-spillestil. Ydermere havde Hundested trænet ekstraordinært meget denne spillestil op til kampen. Så Hundested var rigtig skarpe på denne spillestil (Dette er ikke set bedre nogen sinde).

Holdene var jævnbyrdige på indkast, men Exiles brugte især straffe-indkast taktisk bedre end Hundested. (De vandt mange meter på denne måde, og det var selve grundstenen til exiles trys). Mens Hundested kun brugte denne mulighed få gange gennem kampen, selvom Hundested fik tilkendt en del straffe.

Exiles var generelt lettere på fødderne i kædespillet gennem kampen. Hvilket også er deres force. Men Hundested forsvarede sig godt over for dette. Præstationen forsvarsmæssigt var godkendt.

Ideen bag Hundesteds spillestil er at trække så mange Exilesspillere ind i det løse klyngespil, for derved at få overtalssituationer i kædespillet, samt at vinde metre for hver fase man udfører. Men Exilesspillerne gjorde alt, for at blive væk fra det løse spil. Hvilket førte til at Hundested ikke fik overtal i kædespillet. Men til gengæld var det forholdsvis nemt for Hundested, at vinde 5-10 meter ved hver fase.


1. halvleg: Hundested har momentet de første 20 min. Deres faste og løse klynger, samt fasespil presser Exiles helt i bund. 15 min. spil, Hundested får presset bolden over exiles bag linje efter adskillige faser med Peter Madsen som sidste mand TRY. 17 min. spil, exiles for tilkendt et af mange straffekendelser (Grundet i at Hundestedspilleren ikke har sluppet taget i modstanderen tids nok i en tackling). Dette straffe scorer de på. Efter 37 min. spil udfører Hundested en tro kopi af deres første try. Igen med Peter Madsen som sidste mand. Exiles har taget momentet de sidste 20 min. af halvlegen. De var ”uheldige” med deres sidste aflevering et par gange, hvor de var i overtal i kædespillet. Men efter 40 min. spil lykkedes deres kædespil med et gennembrud. TRY, samt konvertering af dette.


Der blev ikke scoret point fra Hundesteds side ved hverken deres to trys eller ved straffeskud.

Hundested lavede en flot line-out rolling maul omkring exiles 22-meter linje, i første halvleg. Denne blev desværre stoppet af dommeren ”som ikke kunne se bolden”. Der var ellers rigtig god fart i maulen.


Halvlegsresultat: 10-10


2. Halvleg: Exiles tager momentet igen de første 20 min. De var ”uheldige” igen med deres sidste aflevering et par gange, hvor de var i overtal i kædespillet. Det kunne havde udløst et eller to trys, men gjorde det ikke. Efter 15 min. spil for Hundested kendt en ”holdstraf” mod sig. En spiller fra Hundested bliver sendt ud i 10 min. (Igen var det p.g.a. Hundestedspillerene ikke havde sluppet taget i modstanderen tids nok i en tackling). Dette benytter Exiles sig af (lige efter), så de får et gennembrud ved deres kædespil. TRY. Som ikke bliver konverteret. Hundested overtager nu momentet totalt resten af kampen. Efter 25 min. spil og mange faser fra Hundesteds side. Står de 10 meter fra exiles baglinje. Nu med et tilkendt straffe. Lars H tager et hurtigt straffe, hvor han for presset sig over baglinjen. TRY. 30 min. spil Exiles får tilkendt sig et straffe forholdsvis midt for Hundesteds mål. De scorer 3 point på dette.


Der blev ikke scoret point fra Hundesteds side ved hverken deres try eller ved straffeskud.

Hundested udførte et flot kryds i deres kædespil i denne halvleg. Det var ligeved at give et totalt gennembrud.


Halvlegsresultat: 8-5


Hundested kunne have vundet denne kamp med lidt mere afvekslende spil, samt at have lidt mere held/kølighed ved deres spark (konvertering og straffeskud)

 

 

Hundested rugby klub søger Webmarster

Hej Alle.
Som i sikkert har bemærket ligger vores hjemnmeside lidt øde hen for tiden.
Dette skyldes at vores gamle webmarster Kai Bai har trukket sig fra posten.
Vi søger derfor en ny webmarster til at veligeholde siden.
Skulle det have interesse så komtakt venligst Thomas thiede på 22140713.

Indkaldelse til Generalforsamling

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Hundested rugby klub lørdag den 13 April kl 13,30 i klubhuset.
Dagsorden ifølge vedtægter.
Evt. forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før på mail til thiede@live.dk.
Husk man har kun stemmeret hvis man har betalt kontingent frem til april 2013.

Vel mødt.
Siden dannet på: 0.14 sekunder
2,265,887 Unikke besøg